English French Spanish

Ecogreen, cooperativa d'alumnes, a l'Espai Terra

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/CoopAlumnesInstitucióMontserrat_EspaiTerra.jpg'
There was a problem loading image 'images/CoopAlumnesInstitucióMontserrat_EspaiTerra.jpg'

Llegeix més...Avui, la cooperativa d'alumnes de la Institució Montserrat de Sants, Ecogreen, explica al programa de l'Espai Terra de Tv3 com desenvolupen la seva activitat a l'hort urbà que tenen ubicat al terrat de l'escola

L'escola Rel al Periódico de Catalunya

L'Anna Rocasalva periodista del Periódico de Catalunya ha fet un article sobre l'escola cooperativa Rel, que va sortir publicat ahir 6 d'abril de 2017. Aquesta escola està ubicada al districte d'Horta Guinardó i que enguany celebra 40 anys és un centre que ofereix un ensenyament individualitzat i amb un alt grau d'innovació per potenciar les capacitats dels seus alumnes que tenen necessitats educatives especials.

Aquí us deixem l'enllaç a l'article en la seva edició en castellà:

Aulas cooperativas. La Escola Rel celebra 40 años de educación a estudiantes con discapacidad intelectual

Llegeix més...

Musicoteràpia a l'Escola Moragas

L'Escola Moragas, que acaba d'acomplir 75 anys, està desenvolupant un projecte de Musicoterapia amb els seus alumnes. Les sessions de música d'aquest centre d'educació especial cooperatiu volen incidir en un aspecte essencial de la música: el seu poder socialitzador. Les sessions es realtzen amb molts instruments, micròfons, amplificadors i estan enfocades a ser un espai d'expressió, d'escolta i de socialització. Ajuden també a prendre consciència del treball en grup i altres aspectes vinculats a la motricitat i la lateralitat per l'ús dels instruments.

L'escola Gravi celebra 50 anys

Llegeix més...
L'Escola Gravi, membre de la FeCEC, celebra el seu 50è aniversari. Per això vol compartir amb tota la comunitat d'escoles cooperatives aquesta fita. Des de la Federació de Cooperatives de l'Ensenyament de Catalunya, els volem desitjar que continuïn treballant i creant futurs 50 anys més i que aquest camí el fem plegats.

Aquests dos són els actes centrals de la celebració.

Taula rodona "50 anys de l'Escola Gravi,. Com hem canviat?"
14 de març a les 19h a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona

Inauguració de l'Exposició "Escola Gravi, 50 anys creant futur junts"
15 de maig a les 19h a la seu del districte de Gràcia.


Preguen confirmació d'assistència Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

L'Escola Rel pionera en l'aplicació de la Robòtica

Llegeix més...

L'escola Rel  una de les escoles cooperatives federades de Catalunya, és un centre d'educació especial que està aplicant tècniques innovadores per aprofitar i desenvolupar el talent de cada alumne. Aquest any està implementant un projecte pioner centrat en la programació com a eina per millorar l'aprenentatge de la seva 50 d'alumnes. Aquesta experiència l'ha recollit en Xavier Tedó en el suplement Criatures del Diari Ara. En aquest article ens expliquen com la robòtica educa i com aprendre programació és un bon recurs educatiu per fomentar l'autonomia io la psicomotricitat. 

 

 

Quina broma és aquesta

Llegeix més...

Us fem arribar el posicionament dels alumnes de batxillerat i el professors del Claustre de l'Escola Gravi davant les darreres decisions del Departament d'Ensenyament i el malestar generaltizat que han provocat, tant a alumnes com docents, les darreres noticies sobre la Selectivitat d'aquest 2017. 

Quina broma és aquesta?

Dimecres 8 de febrer vam rebre una circular del Departament d’Empresa i Coneixement  que ens informa de la convocatòria corresponent a aquest any de les proves d’accés a la universitat. Fins aquí, correcte. Aquest escrit ens indica que “mantenen la mateixa estructura d’edicions anteriors, tal i com s’ha anunciat reiteradament”, vet aquí la sorpresa, continues llegint i t’adones que l’afirmació inicial se’n va en orris. No hi ha novetats? ¿No és una novetat que en la fase general obligatòria la matèria a escollir estigui vinculada a les matèries comunes d’opció?

Continuem llegint i observem que a la fase específica els alumnes escolliran entre una vintena d’assignatures. Quines són aquestes assignatures? Hi seran incloses les matèries comunes d’opció?

Segueix-nos a Twitter

Agenda d'activitats

L'agenda de les #escolescoop

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30