Jocs Florals 2016

17 escoles cooperatives participen dels Jocs Florals

  • Les escoles cooperatives mallorquines Es Liceu, Aula Balear i Es Lledoner guanyen 8 premis dels 41 premis i 4 accèssits

 Avui s’han lliurat els premis la  XXIV edició dels Jocs Florals  que organitza la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya a l’escola Gravi de Barcelona. En total, s’han repartit 41 premis i 4 accèssits de les categories de prosa, poesia i poema visual.  El generós jurat d’aquests XXIV Jocs Florals ha examinat 122 distribuïdes en 6 categories:  Educació Primària Cicle Inicial, Educació Primària Cicle Mitjà, Educació Primària Cicle Superior, ESO 1r. Cicle, ESO 2n. Cicle, Batxillerat / Cicles Formatius.

El jurat n’ha destacat l’altíssim nivell i ha felicitat a tots els participants de les 17 escoles cooperatives que s’han presentat a aquest certamen.  De tots els premis repartits, en  destaquen els 8 que se’n van cap a Mallorca a les escoles Es Liceu, Aula Balear i Es Lledoner.

Centres que han participat dels jocs florals:

Aula Balear C.E Liceu Centre d’Estudis Montseny
Es Lledoner Escola Azorin Escola El Cim
Escola Elisabeth Escola Ginebró Escola Gravi
Escola Rel Escola Sant Gervasi Escola Solc
Escola Tecnos I.E Sant Jordi Institució Montserrat
Marinada Petit Món-Felisa Bastida

La Federació organitza, des de 1992, cada any uns jocs florals per a totes les escoles associades. I des de fa tres anys, es conviden a participar-hi a les escoles cooperatives de la Sectorial d’Ensenyament de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balear i a les de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes.