Institució Montserrat Matemàtiques

a+a+ mates a la Institució Montserrat

Les inscripcions a les jornades d’innovació matemàtica ja estan obertes

La Institució Montserrat, membre de la FeCEC, participa i acull les VI jornades a + a + d’Innovació Matemàtica que organitzen el Grup de Treball d’Innovació Matemàtica – Barcelona i l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Aquesta jornada tindrà lloc el pròxim 7 de maig de 2016 i oferirà tot un llarg matí ple de reptes i noves metodologies d’ensenyament amb les matemàtiques. Perquè segons el grup impulsor “en utilitzar la matemàtica com a recurs d’innovació i transformació educativa, així com també entendre-la com a eina de formació personal i social vers una mentalitat crítica i democràtica“.

La jornada comptarà amb una conferència inaugural a càrrec de Jaume Cela que portarà el títol “Què ens cal preservar en l’educació?” . També hi haurà  14 tallers matemàtics que evidencien una nova aposta metodològica més activa, vivencial i lúdica en el procés d’aprenentatge de les matemàtiques.

Aquesta jornada s’adreça a mestres siguin, o no, membres del Grup de Treball d’Innovació Matemàtica. Aquestes activitats permeten posar en comú i compartir com cada equip docent està renovant i aplicant aquestes innovadores dinàmiques i línies de treball a les aules del país.