Dinàmics signa conveni amb CNG

Dinàmics: La intercooperació entre Ginebró i Sant Gervasi dóna uns bons resultats

  • El CNG i Dinàmics signen un acord de col·laboració per formar socorristes i professionals de l’esport.
  • Dinàmics realitzarà cursos i certificats de professionalitat a les instal·lacions del club a Granollers.


Les escoles cooperatives, membres de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, Ginebró i Sant Gervasi van iniciar un projecte de cooperació anomenat Dinàmics. Dinàmics va sorgir arran de la necessitat que es va detectar a les comarques del Vallès de professionals formats i acreditats per cobrir llocs de treball en l’àmbit de l’esport, la salut i el lleure. Actualment ja realitza cursos i certificats de professionalitat oberts a tothom en diverses localitats del Vallès, així com formacions privades per empreses.

Aquesta setmana, el Club Natació Granollers, CNG, i la cooperativa d’ensenyament Dinàmics han signat conveni per col·laborar en diferents projectes educatius i esports de les dues entitats. En una primera fase, aquesta col·laboració se centrarà en la formació de socorristes i professionals de l’esport en instal·lacions aquàtiques.

Per la seva banda, el CNG, com a club esportiu té com a objectiu el foment de l’esport. A més, gràcies a aquesta col·laboració podrà donar resposta a diverses necessitats formatives de personal de l’entitat: podrà complementar la formació de monitors i especialistes del club en l’entorn aquàtic (socorrisme, natació, hidrocinèsia) i també podrà oferir un itinerari formatiu als esportistes d’elit del club en el seu propi àmbit.

Eduard Escandell, president del CNG, explica que “Un dels objectius del CNG és ser una entitat formativa en diversos àmbits, i pensem que, creant sinergies amb entitats com ara DINÀMICS, el podrem assolir. Per nosaltres és fonamental poder oferir formació de qualitat als nostres treballadors i esportistes, així com a la resta de persones vinculades amb la nostra entitat, i aquest fet ens ho garanteix la sinergia creada arrel d’aquest acord amb DINÀMICS“.

Gorka Insausti, president de Dinàmics, comenta que “Gràcies a l’aliança amb el CNG tenim l’oportunitat de créixer fomentant la formació i inserció laboral de col·lectius de joves i esportistes. I d’aquest manera també donem resposta a entitats i empreses de la comarca que necessiten professionals acreditats com socorristes i monitors, entre d’altres.

 

Fotografia: Dinàmics. (de dreta a esquerra): Jordi Mas (Director CNG), Eduard Escandell (President CNG), Gorka Insausti (President Dinàmics), Gemma Muñoz (Directora Dinàmics)