EscolaCoop 2020 a la Institució Montserrat

Ja ha començat el treball de la segona fase de la xarxa d’Innovació EscolaCoop 2020. L’equip d’assessors de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, FeCEC, ja ha fet la primera visita a la Institució Montserrat de Sants.

EscolaCoop 2020 a la Institució MontserratL’equip de Crece, els assessors externs de la FeCEC per aquest projecte, està format pels experts en innovació i educació Miquel Àngel Comas i Ismael Franco. Tots dos acompanyen les escoles per fer la recerca interna de totes aquelles activitats, projectes i metodologies que ja apliquen prenent com a referència els 4 eixos, 10 dimensions, 24 categories i 130 indicadors que posen en rellevància el fet cooperatiu com a impuls de la innovació i la transformació a les escoles cooperatives.

Com a resultat s’espera identificar els espais de millora de cadascuna de les escoles cooperatives i, alhora trobar els punts de confluència en altres escoles Cooperatives per avançar totes juntes en el camí de la cooperació i innovació educativa.

 

Fotografies: FeCEC / Crece. Equip de la Institució Montserrat i l’equip de Crece en la sessió de treball