fecec suport reivindicacions feministes

La FeCEC dóna suport a les reivindicacions feministes del 8 de març

Barcelona, 7 de març de 2018. La Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, FeCEC, aturarà demà la seva activitat, tant la institucional com la de serveis de l’oficina tècnica, per donar suport a les reivindicacions feministes del 8 de març.

Aquestes reivindicacions són compartides per les persones que fan possible les escoles cooperatives. Treballen, cada dia, des dels centres educatius per la igualtat de les persones, per l’equitat de gènere, per la integració de tot l’alumnat, per l’eradicació de qualsevol tipus de violència. I s’esforcen diàriament per superar els estereotips i normes de gènere. Com a col·lectivitat, que treballa cooperativament, defensa activament l’equitat salarial i la igualtat d’oportunitats.

Per aquestes raons, les escoles cooperatives animem a participar a tots els nostres membres en les diferents manifestacions i concentracions que se celebren aquest 8 de març.

JUNTES SOM MÉS!

 

Sobre la FeCEC

La Federació de Cooperatives de l’Ensenyament de Catalunya, FeCEC, agrupa a 41 escoles cooperatives, que apleguen més de 6.026 socis cooperativistes i 1.906 treballadors que eduquen prop de 17.000 alumnes.

L’Escola Cooperativa representa el model d’escola laica, plural, solidària, activa, transformadora, innovadora i participativa arrelada al territori, que aprèn a participar i compartir de forma democràtica i que dona gran rellevància al treball en xarxa. Les EscolesCoop parteixen del compromís i la implicació de pares, mares, docents i no docents per transformar i innovar l’ensenyament a partir de la solidaritat, la pluralitat, el treball en xarxa, l’autogestió i l’autonomia. Aquest model d’escola té com a eix comú ser cooperativa.