Cros del Ginebró Núria Picas 50 anys

Núria Picas ha motivat als participants de la Cros del Ginebró

  • Núria Picas: La gran victòria és donar el millor de tu mateix.
  • El Cros del Ginebró serà aquest diumenge 18 de novembre, un dels actes de col·laboració amb la Marató de TV3


En el marc de la celebració dels 50 anys de l’escola Ginebró, membre de la FeCEC, i com a acte de motivació pel tradicional Cros del Ginebró, l’escola ha convidat la Núria Picas a fer una xerrada de motivació a tots els participants. El Cros del Ginebró, una activitat esportiva i solidària que pretén transmetre valors com la solidaritat i l’esforç, té molt en comú amb la filosofia de vida de l’esportista, tal com ha explicat durant la conferència.

El recorregut esportiu de Núria Picas parteix d’una filosofia de vida basada en la mentalitat positiva i la força de voluntat: L’esport és una eina necessària no només per la salut, sinó perquè ens regala valors tan importants com són l’esforç, la força de voluntat, la superació i la perseverança. Quan competeixes i també en la vida, la gran victòria és donar el millor de tu mateix, ja que la diferència entre guanyar i perdre sovint és simplement no abandonar. Cal saber que de vegades el nostre veritable oponent som nosaltres mateixos.

Durant la xerrada, Núria Picas ha fet un repàs de la seva trajectòria esportiva. L’any 2011 va participar per primera vegada en una ultra trailla Cavalls del Vent, que va acabar guanyant, i després de molt d’esforç, sacrifici i il·lusió, l’octubre de 2012 es va proclamar campiona del món d’Ultra trails. A partir d’allà, va iniciar una carrera plena d’èxits esportius, que va culminar amb l’Ultra trail del Montblanc l’any 2017. Precisament aquesta, va ser una victòria molt èpica i especial, fruit de l’esforç i la perseverança després de diversos intents fallits: És molt important perseguir un objectiu, però també hem de saber acceptar que de vegades la victòria no és possible. En aquestes curses, els primers 70 km els correm amb les cames, però la resta es corre amb el cap i amb el cor. Per això, en el fons, el secret és gaudir.

Núria Picas ha tancat la xerrada amb un missatge molt especial pels esportistes del Cros:

Sortiu a gaudir però esforceu-vos, perquè sense esforç no hi ha recompensa.

El Cros del Ginebró se celebrarà aquest diumenge 18 de novembre a partir de les 10 del matí a les instal·lacions de l’escola i voltants. Com és habitual, col·labora amb la Marató de TV3, que en aquesta ocasió està dedicada a la lluita contra el càncer.

 

 

Fotografia: Ginebró