Primera Assemblea General Extraordinària de l’Associació Empresarial d’Escoles Cooperatives de Catalunya

Ahir vàrem fer la Primera Assemblea General Extraordinària de l’Associació Empresarial d’Escoles Cooperatives de Catalunya. Creada al juny de 2020 l’Associació té com a principal missió representar, defensar i promocionar els interessos de les cooperatives afiliades. L’AEEC és una entitat sense afany de lucre, de la qual poden ser membres les societats cooperatives que estiguin federades a la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya – EscolesCoop.

L’obertura de l’Assemblea va ser a càrrec de la Sra. Pilar Contreras Llanas, Directora General de Centres Concertats i Centres Privats del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es van votar les candidatures per formar part de la Junta Directiva que s’escolliran en el proper Consell Rector.

 

Fins el moment l’AEEC compta amb 22 escoles cooperatives adherides:

Escola Augusta, Escola Institució Montserrat, Escola Solc, Nou Patufet, Escola Guinardó, Escola Tecnos, Escola Gravi, Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet, Escola Crespinell, Escola Sant Gervasi Cooperativa, Escola Teide, Elisabeth, Creixen Educació, Escola Moragas, Escola Paidos, Institució Balmes, Escola Ginebró, Escola El Cim, Escola Azorín, Escola Petit Món-Felisa Bastida, Escola Piaget i L’Escola Petit Plançó.