Ahir vàrem fer la Primera Assemblea General Extraordinària de l’Associació Empresarial d’Escoles Cooperatives de Catalunya. Creada al juny de 2020 l’Associació té com a principal missió representar, defensar i promocionar els interessos de les cooperatives afiliades. L’AEEC és una entitat sense afany de lucre, de la qual poden ser membres les societats cooperatives que estiguin federades a la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya – EscolesCoop.

L’obertura de l’Assemblea va ser a càrrec de la Sra. Pilar Contreras Llanas, Directora General de Centres Concertats i Centres Privats del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es van votar les candidatures per formar part de la Junta Directiva que s’escolliran en el proper Consell Rector.

 

Fins el moment l’AEEC compta amb 22 escoles cooperatives adherides:

Escola Augusta, Escola Institució Montserrat, Escola Solc, Nou Patufet, Escola Guinardó, Escola Tecnos, Escola Gravi, Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet, Escola Crespinell, Escola Sant Gervasi Cooperativa, Escola Teide, Elisabeth, Creixen Educació, Escola Moragas, Escola Paidos, Institució Balmes, Escola Ginebró, Escola El Cim, Escola Azorín, Escola Petit Món-Felisa Bastida, Escola Piaget i L’Escola Petit Plançó.