19/04/2020 Impartim Formació Professional?

En aquests moments de confinament i d’aturada econòmica des de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya continuem amb les nostres Matinals. Aquest abril aprofitem l’ocasió per fer anàlisi estratègic i posar l’accent en la Formació Professional i d’altres opcions de qualificació com els Certificats de Professionalitat a les Escoles Cooperatives.

Així doncs el passat 2 d’abril vàrem realitzar la nostra primera Matinal telemàtica,  a càrrec de l’Escola Ginebró, l’Escola Sant Gervasi i Dinàmics.

Dinàmics va exposar el seu projecte de formació professional en l’àmbit de l’esport i el lleure, amb una oferta formativa que s’adapta a les necessitats d’un sector que requereix cada vegada més professionals qualificats i polivalents.

Compartim la documentació que ens ha fet arribar l’Escola Ginebró sobre la seva experiència i visió estratègica, que té com a punt de partida l’obertura de l’escola al món exterior, un apropament al món empresarial del territori on està situada l’escola i un anàlisi del tipus de demanada laboral i tipologia de les empreses del’entorn.

Matinal Impartim FP 200402 Presentació Ginebró FECEC

I la presentació que fa fer Dinàmics sobre el seu projecte d’Economia Social Solidària en l’àmbit de l’esport, el lleure i la salut.

Presentació Dinamics – Matinal FECEC