1a Edició dels Premis AlumnesCoop

Volem reconèixer iniciatives que contribueixen a la promoció dels valors i principis del cooperativisme i l’economia social des de l’àmbit educatiu.

Des de la Federació de Cooperatives d’Alumnes de Catalunya i la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya (EscolesCoop) convoquem la primera edició dels Premis AlumnesCoop.
Els Premis AlumnesCoop volen posar en valor la bona feina que fan les cooperatives d’alumnes, visibilitzant-les i donant-les a conèixer com a estratègia pedagògica que es basa en el protagonisme de l’alumnat i alhora que volen, també, promoure el model de cooperatives d’alumnes als centres educatius de Catalunya.

El període de presentació de candidatures és del 5 de març fins el 17 d’abril i l’acte de lliurament serà el proper 15 de maig, dins de l’Assemblea d’AlumnesCoop, que tindrà lloc a les Cotxeres de Sants de Barcelona.

S’atorgaran 10 premis: un diploma de reconeixement, un obsequi i la participació en un reportatge col·lectiu sobre les sobre les cooperatives d’alumnes en un mitjà de comunicació.

Les categories dels premis són:

• Reconeixement al compromís amb el territori
• Reconeixement al compromís amb la intercooperació
• Reconeixement a la trajectòria
• Reconeixement a la base social cooperativa
• Reconeixement a la idea més original i innovadora

Animeu-vos a participar! #SomAlumnesCoop #SomEscolesCoop

Per a més informació escriviu a
info@cooperativesalumnes.cat

En el següent link podreu veure les bases de participació.