24/04/2020 “Carta oberta a la comunitat escolar de les escoles cooperatives”

Des de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya us volem transmetre tot el nostre escalf i solidaritat en aquests durs moments. No tenim cap dubte que la situació provocada per la crisi de la COVID-19 ens ha colpit a totes d’una manera o altra. Més enllà de les persones properes que han emmalaltit o fins i tot han perdut la vida, el necessari confinament ens ha abocat a una situació impossible d’imaginar a principi de curs.

Ens aquests moments incerts, en què trobem més interrogants que respostes,  estem al costat dels nostres infants i joves i de les seves famílies, promovent el seu creixement i aprenentatge amb les limitacions que la distància ens imposa. Estem al costat, naturalment, de les nostres professionals, aplaudint el compromís que han mostrat aquests dies.

El nostre desig i fita és que el model cooperatiu continuï sent un projecte viable i sostenible, amb el recolzament i compromís de les famílies. Aquest recolzament el fem extensiu a l’Administració, que estem segurs reconeixerà i donarà suport a l’escola cooperativa com a part important del sistema educatiu del nostre país.

Des de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya volem manifestar el nostre suport a les solucions que cadascuna de les escoles cooperatives està trobant per fer front a aquesta situació complexa, amb el convenciment que ho fan des del respecte als valors cooperatius i tenint en compte el context en què es troba cada escola.

 

Comunicat FeCEC sencer.