Ball Finals del VIII Jocs Cooperatius

700 alumnes de les escoles cooperatives participen en els VIII Jocs Cooperatius

  • Els alumnes de 5è de primària de les escoles cooperatives participen en els VIII Jocs Cooperatius
  • El Parc Nou del Prat de Llobregat torna a ser l’escenari del jocs cooperatius de les escoles cooperatives.

700 alumnes de 5è de primària de les escoles cooperatives han participat aquest matí als VIII Jocs Cooperatius que organitza la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya (FeCEC). Els alumnes i el centenar de voluntaris han gaudit de l’activitat física a l’aire lliure i han compartit jocs tradicionals tot i el fred, i l’amenaça de pluja com també és habitual els darrers anys.

De nou el Parc Nou del Prat de Llobregat ha acollit aquests jocs cooperatius. Com en edicions passades el parc s’ha dividit en 5 zones per posar en pràctica tots els jocs que els professors i professores d’educació física han preparat. Un primer espai d’Aeròbic on l’alumnat aprenen la coreografia de l’acte de cloenda; un segon de Jocs cooperatius: curses de sacs, estirar la corda, cursa de relleus i relleus en pilota i tres espais més amb jocs esportius cooperatius com la Takka, el Shoot Ball cooperatiu i la Bandera.

Volem agrair a tots els docents, alumnes i cooperatives d’alumnes que han fet possible aquesta vuitena trobada de jocs cooperatius. En els agraïments no podem oblidar a l’Ajuntament de El Prat de Llobregat per totes les facilitats que ens ha ofert i la col·laboració de la cooperativa de treball dels supermercats Consum. Així mateix, destaquem a la cooperativa d’alumnes Actua&Somriu de l’Escola Petit Món que ha dinamitzat les activitats aeròbiques i el ball de cloenda i també a tots els professors i professores d’educació física. Tots junts hem fet gaudit d’uns magnífics jocs i esperem veure les imatges que han enregistrar els alumnes de la Institució Montserrat