PREM Docent 2018

Nou Patufet organitza PREM Docent 2018

L‘escola cooperativa Nou Patufet, membre de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Barcelona ha organitzat PREM Docent 2018, una jornada de ponències de recerca educativa per al món docent de la mà d’experts en el seu camp educatiu. Aquesta jornada serà el pròxim dissabte 12 de maig a les 9h, a l’Espai Jove La Fontana. Hi poden participar docents de totes les etapes, psicopedagogs, orientadors i persones interessades en el món educatiu.

Les ponències i debats de PREM Docent 2018 tractaran uns aspectes com la Gamificació amb Oriol Ripoll; la neurociència  amb la Marta Portero; la psicologia clínica amb la Noemí Mauri; la pedagogia de la mà de Jordi Puig; la presa de decisions a l’orientació educativa amb l’Aina Flores; el procés de lectoescriptura a través del joc  amb la Neus Salomó i el Carles Rodrigo de Kidnelis; i, coneixerem l’educació a Finlàndia  amb en Pekka Tukonen.

Cartell de PREM Docent 2018

Perquè PREM Docent 2018?

Nou Patufet, com escola que té l’esperit de transformar l’educació, tenen el compromís  de generar un espai de formació i debat. Estan convençuts que els canvis i l’evolució de la societat necessiten trobar resposta en el sistema educatiu. El debat dins la comunitat educativa esdevé, sense cap mena de dubte, una prioritat. D’aquesta manera, entenen que les escoles han de contribuir a generar espais per poder fer i poder debatre aquestes reflexions.

PREM EL BOTÓ DE L’EDUCACIÓ

Ponències

Recerca

Educactiva per a

Món

Docent

Quan: Dissabte 12 maig a les 9.00 h
On: Espai Jove La Fontana(Gran de Gràcia, 190. Barcelona)
Places Limitades
Inscriviu-vos!

 

Consulteu el programa i els ponents a http://www.premdocent.cat/