Vista de la reunió AlumnesCoop Escalfa Motors

AlumnesCoop Escalfa Motors i presenta el nou Mapa de les Cooperatives d’Alumnes

Amb la vista posada a l’Assemblea d’AlumnesCoop, que tindrà lloc el 24 de maig, avui ens hem reunit mestres, alumnes i representants d’EscolesCoop per tal d’explicar a les noves cooperatives d’alumnes què és la Federació, com funciona l’Assemblea i com presentar-se al Consell Rector.

També hem aprofitat per presentar el nou mapa on se situaran totes les Cooperatives d’Alumnes de Catalunya.

Parlaments de la sessió AlumnesCoop Escalfa Motors

Joan Segarra, director d’EscolesCoop, ha presentat l’acte posant l’èmfasi en la importància de reprendre l’activitat de les Cooperatives d’Alumnes i la seva federació, després d’aquests anys de la pandèmia.

Laura Pérez, cooperativista de Barabara Educació i membre de l’equip tècnic que dona suport a AlumnesCoop, ha destacat que la federació AlumnesCoop ha de servir a les Cooperatives d’Alumnes per a conèixer-se entre elles i engegar projectes d’intercooperació.

Tot seguit, ha assenyalat que a les eleccions al Consell Rector d’AlumnesCoop s’hi pot presentar qualsevol membre de qualsevol Cooperativa d’Alumnes, que no cal que siguin els càrrecs electes del consell rector de cada cooperativa. I també ha informat sobre una novetat dels estatuts que permet presentar-se al consell rector en candidatures col·legiades de dues persones.

Anna Garrigó, que fou presidenta d’AlumnesCoop, ha explicat la dinàmica de l’assemblea, de les eleccions al consell rector i de la posterior designació dels diversos càrrecs. I també ha afirmat: “en l’àmbit personal, m’ha obert les portes al món cooperatiu” amb el que implica de treball en equip, representació i autogestió.

Melània Ferrer, tècnica de gestió i projectes d’EscolesCoop ha exposat el funcionament del nou Mapa de les Cooperatives d’Alumnes, on aquestes es podran donar d’alta i donar-se a conèixer a la resta de cooperatives. La inscripció al mapa és molt senzilla i seran les mateixes Cooperatives d’alumnes les que s’hi donaran d’alta.

Ha tancat l’acte Marta Rebollar, presidenta d’EscolesCoop, agraint l’esforç a tot l’equip i l’assistència a tots els presents i recordant que “representar als companys és un luxe que significa recollir la veu d’altres persones”.

Què és AlumnesCoop?

La Federació de Cooperatives d’Alumnes de Catalunya: AlumnesCoop agrupa, coordina i representa a totes les cooperatives d’alumnes catalanes que s’hi vulguin adherir. Si en voleu formar part, podeu donar-vos d’alta amb aquest formulari.

Presentació de candidatures al Consell Rector d’AlumnesCoop

En nom del Consell Rector d’AlumnesCoop, ens plau convocar-vos a l’Assemblea general ordinària 2022, que tindrà lloc el dimarts 24 de maig, de 10 a 13 h.

Aquest any, celebrarem eleccions al Consell Rector i us animem a presentar-hi la vostra candidatura, abans del 20 de maig.

Recordeu també que per assistir a l’Assemblea cal fer prèviament la inscripció abans del 19 de maig.

I no oblideu que ens veiem a l’Assemblea, el 24 de maig de 2020. Us hi esperem.

#AlumnesCoop