Portal d'assegurances Arç EscolesCoop

Assegurances ètiques i solidàries amb Arç Cooperativa

Gràcies a l’acord d’intercooperació entre Arç Cooperativa i EscolesCoop signat el 2016, les cooperatives d’ensenyament de Catalunya tenen l’opció de treballar amb una entitat de l’economia social i solidària. Això ens permet practicar un consum conscient també quan es tracta de contractar assegurances.

Nova càpsula informativa en línia sobre assegurances

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 17:00 h us oferim una nova càpsula informativa en línia sobre les assegurances específiques que necessiten les escoles. També ens parlaran sobre el portal de gestió i contractació en línia d’assegurances específic per a EscolesCoop que ha creat Arç Cooperativa.

Arç Cooperativa és una corredoria especialitzada a oferir assegurances triades i gestionades amb criteris ètics i solidaris. Compta amb el segell EthSI: Ethical and Solidarity Based Insurance i fa públic el seu Balanç Social, cosa que els acredita per formar part del Mercat Social de la XES.

Els productes que ens ofereixen estan dissenyats específicament amb aquelles cobertures que protegeixen els riscos més habituals als quals s’exposen les escoles cooperatives.

Si voleu descobrir els productes dissenyats per a les escoles cooperatives així com el projecte d’Arç Cooperativa i la seva aposta per l’assegurança ètica i solidària us convidem a assistir a aquesta càpsula informativa.

Per saber-ne més, clica aquí.