Autodiagnosi de l’estat de les cures al centre educatiu

Les cures guien la nostra acció a tota la comunitat educativa? Les tenim en compte entre el cos docent, a l’equip directiu, als grups classe, amb l’equip d’educadores i amb les famílies?

Tarda cooperativa conduïda Fil a l’agulla per a centres educatius federats a EscolesCoop el pròxim dijous 25 de novembre del 2021, de 17:30 a 19:00 h.

La sessió ajudarà a fer-nos preguntes  com la qualitat del lideratge, la cultura participativa als diferents espais, la manera de gestionar l’estrès, els conflictes, o de tractar les discriminacions… L’objectiu és ajudar a l’escola a generar benestar emocional i capacitat de resiliència davant la situació actual.

A la sessió s’hi presenta el manual: Cures al món educatiu, que ha elaborat Fil a l’agulla i que creiem molt interessant.

Es tracta d’una eina d’autodiagnosi que fa servir uns qüestionaris en línia que omplen les persones del centre educatiu, que ofereix un retrat de l’estat de les diferents àrees i dona pistes sobre quines son les potencialitats de la vostra organització des del punt de vista de les cures i també sobre com abordar els reptes que teniu per endavant.