ITINERARI EDUCATIU D’ECONOMIA SOCIAL I FINANCES ÈTIQUES

Disponible el material de l’Itinerari Educatiu d’Economia Social i Finances Ètiques

Des de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, FeCEC, us informem que ja podeu disposar de tots els materials de l’itinerari educatiu d’Economia Social i Finances Ètiques adreçats a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.  

Us animem a seguir difonent l’economia basada en la gestió democràtica i participativa, l’orientació a les necessitats humanes i el compromís amb la comunitat a la societat.

Trobareu tots els materials a l’enllaç: https://economiasocialcatalunya.cat/formacio/

Itinerari Educatiu d’Economia Social i Finances Ètiques.

L’Itinerari Educatiu d’Economia Social i Finances Ètiques és una proposta didàctica adreçada a l’alumnat de 3r i 4 d’ESO. Consisteix en un conjunt de 5 mòduls formatius (cadascun d’una hora de duració) que tracen un recorregut seqüencial per comprendre els aspectes clau d’aquesta perspectiva econòmica.

Des de l’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT), de la qual formem part a través de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, ha impulsat un programa per apropar, a les escoles de Catalunya, l’Economia Social i les Finances Ètiques. La iniciativa compta amb el suport dels departaments d’Educació i de Treball de la Generalitat de Catalunya.

L’aportació de la nostra Federació al programa  ha consistit en la participació de professorat de les nostres escoles com a formadors/es.