Ginebró Preinscripció escolar 2020-21

A Ginebró, tot a punt per a la preinscripció escolar del curs 2020-21

  • Entre el 23 de març i l’1 d’abril de 2020

L’escola Ginebró, membre de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, és un centre concertat en les etapes d’ensenyament obligatori, i per tant cal sol·licitar plaça durant el període de preinscripció que estableix el Department d’Educació de de la Generalitat de Catalunya.

Aneu a veure l’escola! Concerteu una entrevista

A totes les famílies interessades a inscriure els vostres fills a l’escola Ginebró, us conviden a concertar una entrevista amb la directora pedagògica de l’escola, que us explicarà de manera personalitzada quin és el nostre projecte educatiu, i amb qui podreu comentar i resoldre qualsevol inquietud o dubte que tingueu.

Per demanar dia i hora per l’entrevista, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon (93 841 2547), e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

El dia 1 de març, jornada de portes obertes

El dia de portes obertes és una molt bona ocasió per visitar els diferents espais de l’escola, ja que podreu entrar lliurement a les aules, el menjador, la cuina, les zones de joc, les sales polivalents, el gimnàs…

La jornada tindrà lloc de 10 a 13h  i començarà amb la benvinguda per part de l’equip docent i l’acompanyament a una visita guiada segons l’etapa on es vulgui fer la preinscripció. A més, també es pot fer una visita lliure per les instal·lacions del centre educatiu. En tot moment hi haurà mestres als diferents espais per explicar el projecte educatiu i funcionament de l’escola, respondre preguntes i aclarir dubtes.

Visites del dia a dia de l’escola a educació infantil

També  organitzen visites a l’escola a la tarda els dies següents: divendres 6 de març, dijous 12 de març i divendres 13 de març. Cal inscripció prèvia a secretaria! Els pares i mares que vulguin veure en directe el dia a dia dels nens i nenes d’educació infantil, ho podran fer acompanyats per la coordinadora.

 

Si teniu alguna consulta, podeu posar-vos en contacte amb l’escola per telèfon (93 841 2547), e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.