El Consell Rector de les escoles cooperatives escull els nous càrrecs

Josep M. López Fumat de la Institució Montserrat continuarà com a president de la FeCEC.

Barcelona, 9 de juliol de 2019. – El Consell Rector de la  Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, FeCEC, ha escollit els seus diferents càrrecs en la primera reunió celebrada a l’escola Elisabeth. El Consell Rector està  format per 9 representants de diferents escoles cooperatives que van ser escollits en la darrera assemblea celebrada el 27 de juny de 2019.  En Josep M. López Fumat, continuarà com a president de la Federació i la Marta Rebollar (Baix Llobregat) pren el relleu de la Marta Sendra com a vicepresidenta de la FeCEC. Finalment destacar que són dos les persones que representen les escoles del Vallès en aquest consell rector, Rosa Pastor de l’Escola Tecnos i David Cos de l’Escola Sant Gervasi.

Els nous càrrecs del consell rector de la FeCEC són:

Càrrec Escola Nom i Cognom Població
President INSTITUCIÓ MONTSERRAT Josep M. López Fumat Barcelona
Vicepresidenta ESCOLA PETIT MÓN-FELISA BASTIDA Marta Rebollar Candela Castelldefels
Secretària ESCOLA SOLC Neus Font i Gabernet Barcelona
Tresorer ESCOLA ELISABETH Enric Masià I Ballester Salou
Vocal AGRUPACIÓ PEDAGÒGICA TECNOS Rosa Pastor Castellón Terrassa
Vocal CENTRE EDUCATIU I TERAPÈUTIC CARRILET  Elisabet Sánchez Caroz Barcelona
Vocal ESCOLA GRAVI Marissa Sierra Obispo Barcelona
Vocal ESCOLA GUINARDÓ Sheila Vilaseca i Baró Barcelona
Vocal ESCOLA SANT GERVASI David Cos Garcia Mollet del Vallès

Els membres del Consell Rector juntament amb l’equip tècnic i els assessors col·laboradors tindran la missió entre d’altres de fer créixer la FeCEC, crear l’Associació Empresarial de les Escoles Cooperatives de Catalunya i continuar promovent els valors i principis de les escoles cooperatives. Llegiu la notícia de la passada assemblea

 

En la fotografia d’esquerra a dreta: Antonio Gonzalez (Institució Balmes – sortint), Marta Sendra (Escola Rel – sortint), Marissa Sierra (Escola Gravi), Carme Estivill (Gravi – Sortint), Marta Rebollar (Petit Món- Felisa Bastida) Neus Font (Escola Solc), Elisabet Sanchez (Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet), Rosa Pastor (Escola Tecnos), Josep M. López (Institució Montserrat), Sheila Vilaseca (Escola Guinardó), Rut Embún (Escola Moragas – Sortint), David Cos (Escola Elisabeth).