Enquesta sobre l’afectació del COVID-19 a les cooperatives

Benvolgudes i benvolguts cooperativistes,

Amb l’objectiu d’analitzar l’impacte del Coronavirus al cooperativisme, la Confederació de Cooperatives de Catalunya activa una enquesta per conèixer les conseqüències de l’emergència sanitària i oferir la millor resposta a les cooperatives.

Per tal d’elaborar una anàlisi i consensuar mesures efectives que permetin reduir els efectes negatius d’aquesta crisi, us demanem que participeu a la recerca responent les preguntes d’aquest formulari.

Així mateix, us encoratgem a seguir les indicacions i recomanacions oficials que s’estan fent per frenar l’expansió del Coronavirus i, us recordem que les federacions hem activat espais informatius als nostres webs amb les mesures que està acordant l’Administració.

En aquests moments excepcionals, el conjunt del cooperativisme està treballant per tal de minimitzar les conseqüències que la situació d’emergència pot tenir al nostre sector. També volem agrair-vos l’esforç que esteu fent, sempre considerant que les persones són el centre i la raó, per la qual existim com a cooperatives.

Gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.