Ginebró s'adhereix a PIMEC

Ginebró s’incorpora a PIMEC representant les taules de formació del Vallès

L’Escola Ginebró, membre de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya (FeCEC), s’adhereix a la patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya (PIMEC), per tal de participar i representar l’entitat en les taules de Formació del Territori, així com a la Mesa Sectorial que PIMEC Catalunya gestiona i on participen centres i entitats de formació del país.

El Ginebró forma persones des dels 3 anys fins a batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior en diverses especialitats, i promou la formació en empresa mitjançant la modalitat FP dual. En aquesta mateixa línia, el centre establirà sinèrgies de col·laboració amb PIMEC Vallès Oriental per facilitar l’ incorporació d’alumnes  al món laboral.

Daniel Boil, president de PIMEC Vallès Oriental ha comentat : “És indispensable que el món educatiu i el empresarial anem alineats per cobrir les necessitats professionals que les empreses anirem necessitant dins els reptes de transformació i competitivitat en que ens trobem”.

Per la seva banda, el president de la Cooperativa Ginebró, Gorka Insausti,  ha valorat “Molt positivament aquesta adhesió, per la oportunitat que suposa per els alumnes de l’escola l’accés al món de l’empresa, i per tal que els centres educatius i les empreses comparteixin els mateixos objectius de projecció de les persones”.

A l’acte d’adhesió hi han participat com a representats de la delegació de PIMEC Vallès Oriental, el president Daniel Boil i el delegat comarcal Joan Carles Basi. Per part de Ginebró, el president de la cooperativa Gorka Insausti i la directora pedagògica Maria Expósito.

Fotografia: Escola Ginebró