XXVIII Jocs Florals d’EscolesCoop 2021

“Escriure és jugar i aprendre: ens posem al cos i cor dels personatges i podem anar a llocs insospitats”. Aquest any hem tingut l’honor de comptar amb la presència de l’escriptor Melcior Comes als Jocs Florals d’EscolesCoop 2021 que ens ha omplert de frases inspiradores com aquesta per animar a tots els infants i joves a continuar escrivint, imaginant, experimentant i somniant amb les lletres i les imatges.

 

La gràcia de l’escriptor Melcior Comes i de la Marta Rebollar com a mestres de cerimònies han aconseguit fer sentir uns XXVIII Jocs Florals més enllà de la pantalla. Malgrat ser una cerimònia virtual, no han faltat els diplomes i els llibres per als alumnes guanyadors. Visiteu i gaudiu de les lletres i les imatges, els poemes i les proses en aquesta publicació virtual.

 

I com ha dit el president d’EscolesCoop, Josep Ma López Fumat, escrivim en català que és la llengua que ens identifica, com a país i com a persones.

Felicitats a tots i a totes!

Podeu veure els premiats clicant a la portada del recull:

La imatge que encapçala l’article és el 1r premi Poesia Visual. 2n Cicle de l’ESO de Júlia Rodero de l’escola Petit Món-Felisa Bastida.