Lliurament a Tecnos de l'acreditació Oxford Test of English

L’escola Tecnos, primer centre examinador oficial de l’Oxford Test of English a Terrassa

Aquest curs 2017-2018, l’escola Tecnos, membre de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, ha fet un pas més en el desenvolupament i actualització del projecte lingüístic de centre, especialment en tot el que fa a les llengües estrangeres. La Tecnos ha estat reconeguda per la Universitat d’Oxford com a centre examinador oficial de l’Oxford test of English.

El passat dimecres dia 24 de gener, el Sr Simond R. Ferdinand i la Sra. Laura Sánchez, en nom d’ Oxford University Press, van fer el lliurament de la placa de reconeixement com a centre examinador oficial a l’escola Tecnos.

L’Oxford Test of English és un examen desenvolupat i validat per la Universitat d’Oxford en col·laboració amb un equip d’experts independents. El test és 100% online i només es pot realitzar als centres examinadors autoritzats. És una prova que avalua la capacitat de cada persona per desenvolupar-se en diversos contextos, fent servir un llenguatge de la vida quotidiana. Consta de quatre parts, una per a cada competència o habilitat lingüística: reading, listening, speaking i writing (llegir, comprendre, parlar i escriure).

L’examen, que es pot realitzar a partir de 4t d’ESO, estarà obert als alumnes de Tecnos però també als exalumnes, pares, mestres i totes aquelles persones que  hi estiguin interessades.