Nou Consell Rector d’EscolesCoop pels pròxims quatre anys

Marta Rebollar, de l’Escola Petit Món-Felisa Bastida, serà la nova presidenta d’EscolesCoop en substitució de Josep Maria López Fumat, que deixa el càrrec després de catorze anys de lideratge.

Un cop celebrada l’Assemblea General el passat 29 de juny, en la que es va escollir a les persones que formaran el Consell Rector durant pels quatre anys vinents, ahir 5 de juliol  s’ha celebrat la primera reunió de l’òrgan de govern i s’han designat esl càrrecs pel període a l’Escola Elisabeth de Salou.

La Marta Rebollar, de l’Escola Petit Món-Felisa Bastida, serà la presidenta. L’acompanyaran l’Enric Masià, de l’Escola Elisabeth, com a vicepresident, la Rosa Pastor, de l’Escola Tecnos, com a tresorera i la Neus Font, de l’Escola Solc, com a secretaria. La resta de membres del Consell Rector ocuparan les quatre vocalies: Sheila Vilaseca, de l’Escola Guinardó, Elisabet Sánchez, de Carrilet, David Cos, de l’Escola Sant Gervasi i la Marissa Sierra, de l’Escola Gravi.

En la primera trobada, el nou Consell Rector ha aprovat posar en marxa les accions previstes al Pla d’Acció 2021-2023, aprovat a la darrera assemblea i activar els grups de treball previstos al mateix.

Durant la trobada s’ha fet un reconeixement a la tasca organitzativa i de gestió realitzada per la direcció i l’equip tècnic de la Federació durant tot el curs i s’ha ratificat la confiança en el mateix de cara als pròxims anys.

Finalment, la nova presidenta ha volgut agrair de manera molt especial al president sortint Josep Maria López Fumat, present a la reunió, per tota la seva dedicació i implicació durant tots aquests anys de vinculació a la Federació i especialment durant el seu mandat com a president.

 

Salou, 5 de juliol de 2021.