Ginebró Arts Esceniques Batxillerat

Novetats en la oferta de Batxillerat de l’Escola Ginebró

  • Batxillerat d’Arts Escèniques i Diploma Dual.

L’Escola Ginebró, membre de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, ubicada a Llinars del Vallès, ens informa que ha ampliat la seva oferta formativa per batxillerat de cara al curs 2018-19. D’una banda, oferirà la modalitat d’Arts Escèniques, que complementarà els itineraris que ja imparteix actualment (artístic, científic-tecnològic i social-humanístic). De l’altra, proporcionarà als alumnes la possibilitat de convalidar els estudis de batxillerat als Estats Units mitjançant l’obtenció de la doble titulació anomenada Batxillerat Dual, reconeguda en tots els estats i per totes les universitats del país.

Enric Matamala, cap d’estudis de batxillerat, comenta:

Amb el Batxillerat d’Arts Escèniques, cobrim una demanda per als alumnes amb inquietuds creatives i artístiques, que ara mateix té poques alternatives al Vallès Oriental. A més, encaixa perfectament amb el nostre projecte d’escola, un dels eixos vertebrals del qual són les arts. Com a escola ja tenim molta tradició en teatre, música i dansa, i comptem amb espais moderns, sales polivalents i aules homologades per aquests ensenyaments.

Quant als alumnes interessats a cursar Batxillerat Dual, hauran de realitzar online una sèrie d’assignatures referents a llengua, cultura i història americana, apart de les assignatures pròpies de l’escola. El programa, que té un cost addicional, obre les portes a realitzar estudis superiors als Estats Units, a més contribuir a millorar el nivell d’anglès dels estudiants i l’ús de les noves tecnologies en un entorn multicultural.

Notítices relacionades de Ginebró