Aquest 2021, hem celebrat els Jocs Cooperatius virtuals 1.0

Malgrat que no ens hem reunit presencialment, sí que hem pogut celebrar els Jocs Cooperatius 2021 de forma virtual.

17 escoles, 17 mestres d’educació física i 776 alumnes han participat en aquesta diada important en el calendari d’EscolesCoop, coreografiant un ball a ritme d’El dia de la victòria de Buhos.

Tenint en compte totes les mesures de seguretat sanitàries, cada classe participant s’ha connectat avui a les 11.30 h per visualitzar plegats el vídeo del ball dels Jocs Cooperatius Virtuals 1.0.

 

 

Paidos, Sant Gervasi, IES Sant Jordi, Creixen Terrassa, Creixen Povill Olesa, Tecnos, El Cim, Guinardó, Teide, Gravi, AzorÍn, Petit Món, Nou Patufet, Carrilet, Elisabeth, Institució Montserrat i Solc són les escoles participants dels Jocs Cooperatius Virtuals 1.0 d’aquest any. Agraïm als mestres d’educació física que ho han fet possible.

I també a:

  • Cooperativa d’alumnes Actua&Somriu de l’escola Petit Món-Felisa Bastida, per la coreografia.
  • Grup Buhos per cedir-nos la música i a la seva discogràfica Música Global per la cessió desinteressada en aquesta activitat col·laborativa.
  • Andreu Gilaberte, per la producció del vídeo.
  • Consell Rector d’EsccolesCoop que, tot i les adversitats, segueix treballant de valent.

Aquí, transcrivim un fragment del discurs de benvinguda que, el nostre president, Josepmaria Fumat, ha adreçat als alumnes abans de veure el vídeo resum dels jocs:

 

“Per últim, un desig: que els propers Jocs Cooperatius no siguin virtuals, que els puguem celebrar com teníem previst, a la sorra de les platges de Salou, gaudint del sol i del mar. Sobretot perquè això voldrà dir que haurem guanyat la batalla al coronavirus i podrem portar la nostra vida amb normalitat i encarar el futur amb renovades energies. Així que GRÀCIES per tot i digueu als vostres companys que ens veurem l’any que ve.”

 

Us esperem a tots i a totes l’any que ve i desitgem que sigui de forma presencial!