Projecte EscolaCoop 2020

EscolaCoop 2020, el vídeo del projecte

Aquí teniu el vídeo del projecte EscolaCoop 2020 que ha impulsat el consell rector de les escoles cooperatives amb el suport d’assessors externs per enfortir el treball en xarxa de la nostra comunitat, acompanyant els nostres 10 Principis i generant el Mapa de Valor de les nostres EscolesCoop.

 

Projecte EscolaCoop 2020: la innovació educativa de les cooperatives d’ensenyament

EscolaCoop 2020 és la xarxa d’innovació i transformació educativa. Ser cooperatives ens impulsa a innovar pensant en les persones: els alumnes, els equips docents i les famílies.

Som projectes col·lectius motivats, en constant evolució. Promovem la millora professional i personal dels nostres equips. I participem decididament en els moviments de renovació pedagògica.
Ser cooperatives ens fa anar més enllà:

  1. Som escoles compromeses amb la societat. Treballem en xarxa i col·laborem amb entitats socials, culturals i empresarials arrelades al territori.
  2. Som escoles democràtiques amb vocació social. Fomentem experiències amb valors ètics, solidaris, de justícia social i de sostenibilitat amb la participació responsable de tota la comunitat educativa.
  3. Som organitzacions responsables amb una gestió centrada en les persones. Millorem els nostres projectes amb la implicació i participació de tots els cooperativistes, la comunitat educativa i tot el nostre entorn.
  4.  Som escoles obertes a tothom. No deixem ningú enrere. Posem en pràctica estratègies didàctiques inclusives. Personalitzem l’aprenentatge pensant en les persones.

La xarxa EscolaCoop 2020 és l’espai on:

  • Fem créixer la comunitat d’aprenentatge cooperatiu en xarxa
  • Identifiquem les connexions amb altres escoles per avançar juntes en el camí de la cooperació i innovació educativa.
  • Intercanviem experiències i les millors pràctiques.
  • Fem recerca per millorar les escoles cooperatives amb més rigor científic, pedagògic, inclusiu i ètic.

Fem més grans les escoles cooperatives!  Suma’t a EscolaCoop2020!

Aquest vídeo de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, FeCEC forma part del projecte EscolaCoop 2020.
El video és fruit del treball entre  Claraboia, la cooperativa del vídeo, Crece i Globalcom, assessors de comunicació.