Reconeixements CoopCat 2019

Obertes les inscripcions a l’acte de lliurament dels Reconeixements CoopCat 2019

La Confederació de Cooperatives de Catalunya, de la qual la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya en som membres, obre les inscripcions per l’acte de lliurament dels Reconeixements CoopCat 2019.

Reserveu-vos el divendres 13 de desembre a les 11 h. L’acte es realitzarà a l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

El pròxim 13 de desembre se celebrarà la tercera edició dels Reconeixements CoopCat, uns premis que es consoliden i que refermen la seva vocació d’aplaudir la bona feina de les cooperatives de qualsevol branca i àmbit territorial: organitzacions mereixedores d’un reconeixement institucional per la seva contribució a la societat catalana, al cooperativisme i per traslladar els principis i valors cooperatius a la vida diària.

Durant l’acte, presentat per la periodista Emma Quadrada, descobrirem quins són els premiats en les cinc categories:

  • Compromís amb el territori
  • Compromís amb les persones
  • Compromís amb la intercooperació
  • Reconeixement a la trajectòria
  • Cooperativa jove i innovadora.

⇒ Recordeu d’inscriure-vos seguint aquest enllaç, l’aforament és limitat.

 

Uns Reconeixements CoopCat molt festius. CoopCat celebra 35 anys

L’acte de lliurament dels Reconeixements CoopCat 2019 dona l’oportunitat de celebrar plegats la bona feina i salut del teixit cooperatiu català i també de brindar pel 35è aniversari de la Confederació de Cooperatives de Catalunya.

L’acte estarà farcit de sorpreses i culminarà amb una festa final al mateix Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.